Το πιο νόστιμο τυροπιτάρι της Στενής.
Φτιάχνουμε το φύλλο μας αλλά πολύ λεπτό.
Ανακατεύουμε ξινοτύρι με αυγό.Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο και διπλώνουμε σε σχήμα φακέλου.
Τηγανίζουμε,πατώντας το καλαπόδι .Γυρίζουμε πλευρά και στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας.
Φτιάχνουμε το φύλλο μας αλλά πολύ λεπτό.
Ανακατεύουμε ξινοτύρι με αυγό.Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο και διπλώνουμε σε σχήμα φακέλου.
Τηγανίζουμε,πατώντας το καλαπόδι .Γυρίζουμε πλευρά και στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας.
No comments:
Post a Comment